€ 7 miljard Europese subsidie voor transportinfrastructuur
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
VNG
Europa in een oogwenk
28 september 2021
Kennisnetwerk uitgelicht: Green Cities

European Green Cities is een non-profitorganisatie die ernaar streeft de klimaatcrisis te helpen verlichten door CO2-neutrale steden en buurten in heel Europa te ontwikkelen .

We helpen gemeenten en burgerorganisaties om innovatieprojecten te ontwikkelen, stakeholderprocessen te faciliteren, analyses uit te voeren, best practices te implementeren, training in duurzame stedelijke ontwikkeling en disseminatie.
We initiëren nieuwe projectvoorstellen en EU-aanvragen , en helpen het team van partners, steden, organisaties, bedrijven en adviseurs samen te stellen.
European Green Cities beheert ook een netwerk van steden om samenwerking te verzekeren en kennis over de grenzen heen te delen. Wil je hier meer over weten, meld je dan HIER aan voor de nieuwsbrief.
Meer over Europese kennisnetwerken
 
Agenda
4 okt
Stedelijke agenda voor de EU: de rechtvaardige stad
11 - 14 okt
Europese week van regio’s en steden
27 okt
Webinar: verbinding tussen Green Deal en digitalisering
Contact
070 - 373 83 93
info@vng.nl
vng.nl
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube  
Dit bericht is verzonden door:
Vereniging van Nederlandse Gemeenten