Kabinet gaat plan maken voor bijdrage uit EU-herstelfonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
VNG
Europa in een oogwenk
17 november 2021
Kennisnetwerk uitgelicht: Mayors for Peace

Om een wereld te bereiken waarin alle mensen eeuwig kunnen profiteren van vrede door de totale eliminatie van kernwapens te realiseren en door het bereiken en behouden van vreedzaam samenleven tussen de hele mensheid, volgend op de 2020-visie, hebben Mayors for Peace de visie voor vreedzaam aangenomen transformation to a Sustainable World (PX Vision): Peacebuilding by Cities for Disarmament and Common Security tijdens de 12e Executive Conference in juli 2021. Op basis hiervan gaan we steden bouwen waar burgers met een sterk gevoel van solidariteit handelen om het uiteindelijke doel te realiseren, blijvende wereldvrede.
Meer over Europese kennisnetwerken
 
dinsdag 16 november 2021
Nieuws - Kabinet gaat plan maken voor bijdrage uit EU-herstelfonds
Europa en internationaal

De VNG is verheugd dat het kabinet een plan gaat opstellen voor de beschikbare € 6 miljard uit het EU-Herstelfonds (RRF). We hebben hier samen met andere partijen op aangedrongen. De Tweede Kamer vraagt de regering in een motie direct te starten met de consultatie van decentrale overheden.

Lees meer
 
 
Agenda
19 nov
ITEM Jaarconferentie
Contact
070 - 373 83 93
info@vng.nl
vng.nl
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube  
Dit bericht is verzonden door de VNG.
Lees onze proclaimer.