Onder meer: Bestuurlijke sessie Klimaatakkoord en Europese Agenda Stad verlengt en versterkt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Gegevens wijzigen
Logo VNG
Europa in een oogwenk
30 november 2021
Handreiking Global Goals & Lokale Inclusie in de maak
Europa en internationaal

Tijdens de slotsessie van de praktijkproef Global Goals en inclusie deelden de deelnemende gemeenten hun plannen voor het verbinden van de Global Goals en inclusiebeleid. De opgedane kennis zal worden samengevoegd in een handreiking die begin 2022 verschijnt. 

Lees meer
 
SDG Traineeship helpt ook gemeenten met Global Goals
Europa en internationaal

Wilt u meer Global Goals-impact maken met uw gemeente, maar weet u niet precies hoe of komt u handen te kort? Het SDG Traineeship biedt de oplossing. Een legioen aan studenten staat klaar om stappen te maken in uw gemeente. Aanmelden voor de nieuwe ronde kan tot en met 15 januari 2022.

Lees meer
 
Terugblik commissie Europa en Internationaal, 10 november
Europa en internationaal

In de vergadering van 10 november 2021 van de VNG-commissie Europa en Internationaal is onder meer gesproken over de EU Urban Agenda, de Europastrategie van de VNG, het monitoringsrapport over de lokale democratie en autonomie in Nederland, en Global Goals-indicatoren. 

Lees meer
 
 
 
 
 
vng.nl
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube  
Dit bericht is verzonden door de VNG.
Lees onze proclaimer.